Sunday, July 31, 2011

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama

Sila share dan like jika anda meminati post ini :)
Facebook chat versi baru memang meluatkan. Rasa macam tidak mesra pengguna, menyusahkan. Dan rasanya memang tidak mesra pengguna pun, sebab tu aku tak suka paparan chat versi baru ini.

Oleh sebab tu, aku bertukar kepada chat versi lama. Aku rasa korang pun tidak suka kan versi yang baru ni, kalau suka sila bagitahu sebabnya.:)



Ok, untuk kali ini aku hendak kongsi 2 addons yang boleh jadikan facebook korang kepada versi lama. Addons untuk pengguna firefox dan juga pengguna google chrome.


Untuk pengguna firefox, install addons dari KLIK LINK

Dan untuk pengguna google chrome boleh install addons dari KLIK LINK (Pastikan link ini dibuka menggunakan browser google chrome)

Buka facebook anda dan kembali berchatting menggunakan paparan lama. :)

Happy blogging and happy facebooking. :)

Ruangan Iklan

==>Masa paling sesuai untuk mengeratkan silaturahim? SEKARANG!!!

==>Raya dah nak dekat, jom hantar kad Raya... Special ni!

==>Cara berkesan naikkan trafik !!

==>50,000 shares dan Coca-Cola akan menderma RM50,000! Mari rakyat Malaysia sebarkan semangat Ramadan

No comments:

Post a Comment