Saturday, August 27, 2011

Download Game Angry Bird For PC

Sila share dan like jika anda meminati post ini :)
Pada beberapa bulan lepas syarikat Angry Birds telah mengeluarkan lagi satu produk mereka iaitu "Angry Bird Rio".Bagi haky best jugak lah sampai main pon teralip tak ingat dunia *masa first-first time tu*hehe. Lagi seronok bila tembak monyet-monyet tu ,masa kena tembak bukan main melalaknya lagi,haha.Okay kali ni macam tutorials sikit la sebab haky nak ajar dari download sampailah patch game nie .



Langkah Pertama :
-Download game ni di Angry Bird (version yang lama) , Angry Bird RIO (version yang baru) --> (tempat haky download)

Langkah kedua :
-Extract zip file anda yang sudah didownload.
-Install game ni ke dalam komputer anda .

klik untuk besar


Selepas itu ,
-Anda main sepuas-puas hati sampailah "limit dia"
-Anda kebingungan sebab tiba-tiba game tu mintak "code" untuk teruskan permainan.
-Dalam hati anda"kenapa ni ? huaaa dah tak boleh main..haha*joke


Langkah ketiga :
-Bukak zip file / folder terletak file Angry Bird Rio tadi.
-Anda tekan "PATCH" > "patch exe" > keluar gambar macam nie .


klik untuk besar


Langkah 4 :
-Anda tekan "patch" kat gambar orang tu , pastu cari mana letaknya folder "Angry Bird Rio" yg korang extract tu (computer > local disk D > Program Files > Rovio )
-Tekan open untuk masukkan kedalam folder angry bird rio tu, (kalau tak boleh masukkan ke dalam angry bird rio.exe sebab haky kurang "sure" nak openkan kat mana*antara 2 tu je*)


klik untuk besar


Langkah 5 :
-Selepas itu dah habis semua patch korang masuk game tu balik dan bila dia mintak kod , korang pergi kat folder angrybird rio korang ambil "serial.txt" masukkan kod yang ada dalam tu ke dalam permintaan kod tadi.

klik untuk besar



--> Sekarang anda boleh "enjoy" sepuas-puasnya bermain Angry Bird Rio dengan senyuman yang sangat lebar& bermakna.


review


Baca Lagi->

Ruangan Iklan

==>Masa paling sesuai untuk mengeratkan silaturahim? SEKARANG!!!

==>Raya dah nak dekat, jom hantar kad Raya... Special ni!

==>Cara berkesan naikkan trafik !!

==>50,000 shares dan Coca-Cola akan menderma RM50,000! Mari rakyat Malaysia sebarkan semangat Ramadan

1 comment: