Friday, September 2, 2011

Cara Buat Duit Di Says.com

Sila share dan like jika anda meminati post ini :)
Di Says, apa yang perlu korang ada ialah… cuma akaun Facebook atau Twitter je. Then money will comes in. Hahaha cakap macam scammer je. Post sebelum nie ade cara-cara daftar says.com. sape x taw boleh ler klik dulu.

Di Says, bila dah log in tu korang akan nampak la senarai-senarai iklan yang boleh korang promote. Setiap promosi, korang akan dapat RM0.20 per klik. Mungkin ada cakap, sikit je la RM0.20 ni, pastu bila nak kaya kan? Ha la.. awal-awal tadi aku dah cakap tak boleh jadi jutawan pun dengan Says ni. Ni kan part time job… boleh lepas bil air ke bil elektrik kira ok la tu kan?

Cuma sekarang aku tunjukkan macam mana duit boleh masuk dengan Says ni okay.
Bila log in, korang akan nampak macam kat bawah.


Yang korang sebagai ahli Says kena buat ialah tolong iklankan iklan tu di Facebook, atau Twitter atau blog korang. Klik di campaign tu.. pastu akan keluar macam ni..


Kemudian klik di Share this now.. dan satu popup akan muncul. Dia akan bagitahu la cara macam mana korang boleh iklankan tu. Paling penting, jangan spam. Macam banyak je syarat-syarat Do and Dont dalam gambar kat bawah ni.. tapi sebenarnya bila diringkaskan ianya lebih kurang.. Jangan sekali-kali spam atau secara ringkasnya, cuma share je kempen tu di wall facebook korang, wall fanpage korang… jangan di wall orang lain.

Pastu klik je Share this campaign.

Dan yang berikut akan muncul. So pilih la nak share atau tweet campaign tu.
Korang dah tentu faham kan

Ruangan Iklan

==>Masa paling sesuai untuk mengeratkan silaturahim? SEKARANG!!!

==>Raya dah nak dekat, jom hantar kad Raya... Special ni!

==>Cara berkesan naikkan trafik !!

==>50,000 shares dan Coca-Cola akan menderma RM50,000! Mari rakyat Malaysia sebarkan semangat Ramadan

2 comments: