Wednesday, November 30, 2011

Koleksi Jersi Pasukan Bola Sepak Malaysia Sepanjang Zaman

Sila share dan like jika anda meminati post ini :)

Gambar-gambar ni semua adalah ilustrasi saudara Azmie daripada SwitchImageProject.

79 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 78-79 (Home)

77 80 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 77-81 (Away)

80 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 80/81 (Home)

83 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 83 (Home)

83 away Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 83 (Away)

Malaysian Tiger 83 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Malaysian Tiger 83

Malaysian Tiger 84 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Malaysian Tiger 84

84 88 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 84-88 (Away)

85 3rd Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 85 (Alt)

85 88 away Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 85-88 (Away)

89 away Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 89 (Away)

89 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 88/89 (Home)

89 Awayy Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 88/89 (Away)

91 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 91 (Home)

Malaysia Nat 2008 09 Home Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 2008/2009 (Home)

Malaysia Nat 2008 09 Away MW Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 2008/2009 (Away)

Jersi Malaysia 2010/2011

JErsi Baru Malaysia Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 2010/2011 (Home) - yang ini aku buat sendiri macam tak berapa smart sangat

JErsi Baru Malaysia2 Koleksi Jersi Pasukan Malaysia Sepanjang Zaman

Jersi Malaysia 2010/2011 (Away) - yang ini pon aku buat sendiri jugak.. warna dia macam tak jadi je hohoho

Menurut sumber, koleksi-koleksi jersi Malaysia ni masih lagi dalam pembangunan dan mungkin akan ada buku diterbitkan. Untuk keterangan lanjut sila lawati sumber kami..

sumber Jersi Malaysia: SwitchImageProject

Ruangan Iklan

==>Masa paling sesuai untuk mengeratkan silaturahim? SEKARANG!!!

==>Raya dah nak dekat, jom hantar kad Raya... Special ni!

==>Cara berkesan naikkan trafik !!

==>50,000 shares dan Coca-Cola akan menderma RM50,000! Mari rakyat Malaysia sebarkan semangat Ramadan

No comments:

Post a Comment