Sunday, December 18, 2011

Let It Snow | Trik Salji Di Komputer

Sila share dan like jika anda meminati post ini :) He3, ni ada benda menarik yang tengah Google buat sekarang, salji akan turun kat skrin dan kaburkan pandangan skrin korang. Caranya senang ja kalau korang nak tengok:
  • Korang pergi ke https://www.google.com/
  • Taipkan "let it snow" di kotak carian dan tekan butang search.
  • Tunggu beberapa saat, dan lihat hasilnya
P/s: Motif die nie mesti nak krismas, mentang2 malaysia asyik berkabus je sebb ujan




Ruangan Iklan

==>Masa paling sesuai untuk mengeratkan silaturahim? SEKARANG!!!

==>Raya dah nak dekat, jom hantar kad Raya... Special ni!

==>Cara berkesan naikkan trafik !!

==>50,000 shares dan Coca-Cola akan menderma RM50,000! Mari rakyat Malaysia sebarkan semangat Ramadan

No comments:

Post a Comment